Incerc mancarea stradala si ma bucur! Standurile cu mancare de la colt de strada si restaurantele locale populare ne arata sursa mancarurilor tipice si retete foarte variate. Nu imi e teama sa ies din zona mea de confort, comand mancaruri de care nu am auzit sau care nu pot sa le pronunt. Ce se poate intampla?
Una din doua, ori imi place ori nu, oricum am ce povesti acasa prietenilor. Nu vizitez un loc pentru produsele alimentare, ci sunt acolo pentru a celebra mancarea, pentru ca fiecare cultura tinde sa arate ce are mai bun. Imi iau timp si nu mananc repede chiar daca sunt rupta de foame, ma bucur incet de fiecare inghititura, imi implic simturile, miros aromele tantalice, apreciez texturile delicioase, savurez aromele, imi creez amintiri care sa-mi ramana intiparite pe viata. Ma cufund complet in aceasta experienta, aceste vacante fiind distractive si educative: pun intrebari, imi fac prieteni, cer retete, peste tot gasesti gurmanzi si persoane care apreciaza produsele alimentare si incerc sa reproduc mancaruri delicioase in propria bucatarie acasa.
Acesta este noul meu proiect "Food around the World" pe care daca voi fi aleasa blogger oficial Vegeta, il voi transforma in "
Vegeta around the World". Pentru a vedea impactul Vegetei asupra bucatariei prietenilor mei straini am postat pe Facebook un fel de chestioanar despre mancarea traditionala pe care o prepara cu ajutorul Vegeta.
De Vegeta stie toata lumea, ca drept dovada au fost raspunsurile primite de sase prieteni din patru tari: