Am dat startul proiectului - Stop abuzului de alcool!

     Astazi, 22.09. 2016,  asociatiile Evolve si ASociatia Bloggerilor Olteni au dat impreuna startul proiectului "Stop abuzului de alcool", proiect ce se inscrie in cadrul programului de responsabilitate sociala “HEINEKEN pentru Comunitati”.  
Am dat startul proiectului - Stop abuzului de alcool!

   In cea de-a cincea editie a acestui program, Heineken in parteneriat cu Asociatia CSR Nest au ales sa sustina in judetul Dolj ca directie prioritara de finantare -Sanatatea. 
  Dintre proiectele avand ca scop cresterea gradului de educatie si responsabilizare privind consumul abuziv de alcool, precum si restrictionarea comercializarii bauturilor alcoolice catre minori, a fost ales ca unic castigator proiectul nostru "Stop abuzului de alcool", iar astazi a avut loc conferinta de deschidere.

   "Stop abuzului de alcool" s-a impus fata de celelate proiecte deoarece  a venit cu ceva nou: o aplicatie pentru Android, un site cu exemple si contraexemple video date de personalitati si multe articole pe blogurile oltene.
 Am reusit sa demonstram ca vom avea cea mai mare vizibilitate  si cel mai mare impact asupra grupului tinta - tinerii intre 10 si 18 ani.
   Pe parcursul desfasurarii proiectului: 01.09.2016- 30.01.2017 va voi tine la curent cu activitatile si rezultatele sale alaturi de colegii mei, bloggerii ASociatiei Bloggerilor Olteni. 
Stop abuzului de alcool!
    Ca obiective ne-am propus:
- informarea;
- constientizarea;
- sensibilizarea; 
- oferirea unei alternative de petrecere a timpului liber;
- realizarea unei aplicatii mobile care sa contureze un heatmap cu zonele de risc;
- realizarea unui site cu studii de caz si informatii utile despre alcool.
  Beneficiarii proiectului vor fi tinerii intre 10-18 ani din Craiova, Breasta, Bucovat, Cerat, Malu Mare, Sadova si Lipovu.
  Te invit sa participi alaturi de noi si sa ne sustii dupa puterile tale. As vrea sa te emotionez si sa te mobilizez pentru aceasta cauza in viata reala si nu doar pe Facebook sau pe blog. Sigur ca un like sau un share conteaza in a promova un stil de viata sanatos in randul tinerilor, dar trebuie sa facem ceva si practic pentru ca dramele se intampla in viata reala.
                                                                     Vino alaturi de noi!

Etichete: , , , , ,