Stopabuzuluidealcool.ro, un site dedicat responsabilizarii consumului abuziv de alcool


  Programul "HEINEKEN pentru Comunitati" a ajuns  in judetul Dolj la a cincea editie, iar incepand cu anul acesta s-a extins ca arie de implementare si aplicanti depasind Craiova, incluzand Breasta, Bucovat, Cerat, Malu Mare, Sadova, Lipovu. Directia prioritara de finantare pentru aceasta comunitate doljeana a fost in acest an sanatatea.
Directii 2016 ale programului de responsabilizare sociala HEINEKEN pentru Comunitati
  In urma evaluarilor reprezentantilor HEINEKEN pentru Comunitati, pentru judetul Dolj a fost ales pentru a primi finantare proiectul "Stop abuzului de alcool", depus de catre asociatia Evolve impreuna cu asociatia ASBO (ASociatia Bloggerilor Olteni).
  Scopul proiectului este de a informa, constientiza si sensibiliza elevii de 10-18 ani asupra problemelor provocate de abuzul de alcool.
Stopabuzuluidealcool.ro, un site dedicat responsabilizarii consumului abuziv de alcool

  Activitatile derulate de catre membrii acestor doua asociatii si cele viitoare le puteti urmari pe site-ul dedicat responsabilitatii consumului abuziv de alcool - Stopabuzuluidealcool.ro.  Tot aici puteti urmari toate aparitiile televizate: Alto Media, GTV, Alege TV, la Radio Craiova, in presa: Cuvantul Libertatii, Jurnal Romanesc, Craiova Forum, Oltenasul, Stirea de Dolj, Ultimele Stiri sau pe site-urile partenere, referitoare la fiecare pas al proiectului. Proiectul este larg mediatizat si in social media datorita implicarii bloggerilor olteni si  pe site veti gasi toate linkurile catre articolele lor.
  Despre lansarea proiectului v-am informat in articolul Am dat startul proiectului - Stop abuzului de alcool!, iar despre modul in care puteti folosi si descarca aplicatia mobila Abuz Alcool, cea care si-a propus conturarea unui heatmap si posibilitatea raportarii abuzurilor direct catre Politie, v-am ghidat pasii intr-un videoclip pe care-l puteti gasi in articolul Aplicatia pentru Android - Abuz Alcool.
Descarca aplicatia Abuz Alcool!

 Si tu poti fi beneficiarul indirect al acestui proiect descarcand si utilizand in caz de necesitate aplicatia mobila sau doar urmarind studiile de caz, videoclipurile cu exemple sau contraexemple date de catre personalitati, precum si informatiile utile despre alcool de pe site.

Si tu poti fi beneficiarul proiectului Stop abuzului de alcool


Etichete: , , ,