Webstock 2016 - Nimic nu este pentru totdeauna, nici macar mesajele

  Nimic nu este pentru totdeauna, nici macar mesajele, acesta ar putea fi motto Webstock-ului din aceasta toamna. Suna un pic descurajant mai ales ca tuturor ne place o activitate, un proiect, o vacanta, un film sau un eveniment ca Webstockul si am vrea sa nu se mai termine. Poate nu chiar sa dureze la infinit, dar sigur am vrea sa mai dureze pentru ca ti se strange inima cand stii ca trebuie sa te desparti de prieteni sau locuri indragite. 
    Cu toate astea a prins Snapchatul,  un hibrid intre retea sociala si mesagerie, pentru a comunica cu prietenii rapid, usor si vizual, dar folosind fotografii a caror durata de viata e de cateva secunde (inainte ca sa dispara pentru totdeauna!!). 
  Iti pare ciudat? 
Atunci stiu in ce segment de varsta te incadrezi. Si totusi aceasta aplicatie a prins foarte tare in randul adolescentilor. Cat de tare, am aflat la Track- Social Media.
Webstock 2016 - Nimic nu este pentru totdeauna, nici macar mesajele
   Ca sa nu par ca picata din cer vreau sa va spun ca am si eu Snapchat de vreo jumatate de an. 
  De ce? 
  Pentru ca am o adolecenta in casa si m-a intrigat timpul pe care-l petrece cu prietenii pe aceasta aplicatie. 
 Binenteles ca intai mi-am facut fotografii suprapunand o gramada de efecte, apoi colante si filtre post-procesare, dar asta aveam si cu MSQRD si nu mi s-a parut cine stie ce. La primele poze le-am dat drumul fara sa stiu, dar cand am auzit de durata lor de viata nici nu m-am mai agitat. Cu "stories" e altceva, acest continut poate fi vazut de utilizatori in 24 de ore de la publicare, dar mie tot mi se pare infim.  Eu am tendinta de a colectiona asa ca lucrurile acestea efemere ma deruteaza. Si ca sa-ti dai seama despre ce vorbesc, de curand mi-am salvat textele de pe Messenger si am avut ceva activitate acolo timp de sase ani. Acum stiu ca ai inteles de ce Snapchatul mi se pare socant.
   Pentru a ma lamuri despre Snapchat  am ales sa particip la Track- Social Media.
Webstock 2016 Track Social Media Andrei Canda
  Nu m-a mirat studiul facut de iSense Solution a carui prezentare o incarc AICI , ma asteptam la el si ca sa fiu in ton cu prezentarea am facut si cateva snapuri cu Andrei Canda cand il prezenta.
    Poate pentru ca fac parte din alta generatie nu m-am multumit cu snapurile facute la Webstock, ci am facut poze cu prietenii intalniti aici, care sa ramana peste ani si tot de aceea scriu si acest articol. Mi-e imi place sa-mi reamintesc lucrurile frumoase si de aceea apreciez functia "memories" a Facebookului care-ti permite sa redescoperi postari din trecut.  Sunt de acord ca o poza face cat o mie de cuvinte, asa ca las imaginile sa vorbeasca.
Bloggerii olteni cuceresc Webstock-ul

   Orice poveste are un final, insa povestea mea despre Webstock 2016 este un serial.  Te invit sa-i urmaresti urmaresti si restul de episoade.Etichete: , ,